Micul ecologist

23.00 lei

Cantitate:

Descriere

Descopera, invata si protejaza natura alaturi de PitiClic.

Hei, PitiClic Ecologist te invita in lumea minunata a naturii, sa afli despre insecte, mamifere, reptile, pasari si animale marine dand clic pe „Din lumea celor care nu cuvanta”„Lumea minunata a mamiferelor”„Sa cunoastem reptilele”„Pasarile se destainuie” sau „Lumea fascinanta a animalelor marine”.
Daca vrei sa fii prietenul pasarilor din padure, construieste-le casute pentru vreme rea la „Prietenii pasarelelor” sau poti sa te joci „de-a numaratul”; ajutandu-l pe PitiClic la „Flori plantam, matematica invatam” sa culeaga flori din gradina pentru bunica lui. Numai raspunzand corect la ghicitori si accesand „Lumea prietenilor care nu cuvanta” vei afla cum poti ingriji acasa animalul preferat. Potriveste literele prin „Imagini descifrate, cuvinte minunate” si vei descoperi cuvinte importante pentru vocabularul oricarui ecologist. „S.O.S. deseurile sufoca pamantul” te invata sa cureti mediul in care traiesti, sortand materialele reciclabile ca sa-ti pastrezi sanatatea. Dar nu uita si de curatenia camerei tale! E foarte importanta. Fa „Ordine in camera”! Gaseste raspunsurile corecte la intrebarile testului ca sa poti primi DIPLOMA DE MIC ECOLOGIST. Te poti ajuta si de informatiile de la „Stiati ca”.
Si acum, hai la joaca!

PitiClic-Jocuri educative pentru prescolariPitiClic-Jocuri educative pentru prescolari
Educatia privind mediul este un proces care are scopul sa imbunatateasca calitatea vietii prin asigurarea oamenilor cu „uneltele” de care au nevoie pentru a rezolva si impiedica problemele de mediu. Educatia ecologica ajuta prescolarii sa castige cunostinte, deprinderi, motivatii, iar pe viitor, valori si angajamentul de care au nevoie pentru a gospodari eficient resursele pamantului si de a-si asuma raspunderea pentru mentinerea calitatii mediului.
Copiii sunt un public important pentru educatia ecologica deoarece sunt gestionarii si consumatorii de maine ai resurselor, si in unele cazuri copiii isi pot influenta parintii sau alti membri ai comunitatii. Educatorii pot avea un impact deosebit, de la cresterea constientizarii si cunoasterii pana la formarea de atitudini active in numele educatiei ecologice.
Prin acest CD urmarim atat transmiterea unor cunostinte din domeniul educatiei ecologice dar, mai ales, stimularea interesului copiilor fata de aceasta si constientizarea prescolarilor si chiar a scolarilor spre a deveni responsabili fata de pastrarea sanatatii mediului.
PitiClic-Jocuri educative pentru prescolariPitiClic-Jocuri educative pentru prescolari
CD-ul poate fi folosit cu succes in diferite tipuri de activitati specifice invatamantului prescolar: educarea limbajului (ghicitori, povestiri, jocuri didactice), cunoasterea mediului (curiozitati), educatie pentru societate (activitati cu caracter ecologic), activitati matematice (jocuri logice, formare de perechi, numarat si socotit).

Informații suplimentare

Greutate0.150 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.