Cand voi fi mare, voi fi bogat

44.00 lei

Educatie financiara pentru cei mici!
Povesti cu tâlc, scrise cu drag, pentru copiii dumneavoastra.

Cantitate:

Descriere

Copilul tau poate deveni un om prosper! Afla aici secretul!
Instaleaza pe calculatorul sau tableta ta prima colectie de povesti de educatie financiara pentru copii ”Cand voi fi mare voi fi BOGAT”, si pregateste-ti copilul pentru PROSPERITATE! Un start BUN ii va asigura un viitor foarte BUN! Investeste in COPILUL TAU ACUM!!!
CE invata copiii prin aceste povesti?
Exista cel putin două variante de a crește copii prosperi. Calea ușoară este să ne transformam in sponsorii lor si sa le asiguram tot ce isi doresc, fara ca ei să fie nevoiti să facă ceva. Calea mai dificilă, dar mai benefică, este să-i învățăm principiile de dobandire a prosperității și modul in care functioneaza economia si finantele.
Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi… BOGAT!” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Povestile sunt usor de citit si folosit, continutul este adaptat varstei si capacitatii de intelegere a copiilor. Ilustrațiile grafice și lectura caldă dau posibilitatea fiecarui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv. Garantia calitatii continutului este experienta autorilor, Cristian Budau Boloban, publicist si antreprenor, si Eusebiu Burcas, antreprenor, investitor, tra|ner si fondator al primului program independent de educatie financiara – Burscash, impreuna cu experienta de 18 ani in realizarea de software educational pentru copii a InfomediaPro, firma care a realizat acest soft, realizatorul seriei educationale PitiClic.

Notiunile si comportamentele invatate din aceste povesti financiare il vor ajuta pe copilul TAU sa devina PROSPER. Va invata principiile unei relatii sanatoase cu BANII. Va fi un INVINGATOR! Depinde doar de TINE, parintele lui, sa ii asiguri copilului tau o viata plina de impliniri, succese, realizari din punct de vedere financiar si profesional!
In varianta “Start” de utilizare a aplicatiei copilul poate derula inainte și inapoi paginile poveștii întocmai ca într-o carte t|părită.
multi bani.gifVarianta „Autoplay” de lectura a poveștilor oferă posibilitatea de derulare automata a paginilor. Părinții au posibilitatea să oprească derularea poveștii pentru a oferi explicații copiilor sau să răspundă intrebarilor adresate de acestia.
Seria Cand voi fi mare, voi fi bogat, contine 6 povesti cu si despre bani, pentru copiii intre 5 si 12 ani:

1. Recastigarea Bogatiei (In binecuvantatul Regat al Transilvaniei)
2. Mira, Rabojul Fermecat si Regula celor Zece Galbeni
3. Zidarul Petre si Banutul Intelept
4. Invataturi despre BOGATIE al Instaritului Zidar Petre catre fiii sai
5. Visul lui Ionica (Visul devenit realitate)
6. Cand voi fi mare, voi fi … BOGAT!
Secretul bogatiei este simplu:
Gandeste ca un om de succes si actioneaza in consecinta!

Ajuta-l pe copilul tau sa inteleaga acest adevar banal, educa-l in directia buna si vei vedea de ce performante extraordinare e in stare!

Informații suplimentare

Greutate0.150 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cumparate frecvent impreuna

 • IMP-145_1
 • 06 Matematica pt clasa I part I  02
 • 29_Cazemata MATE 02

  Cazemata MATE

  23.00 lei
 • IMP-92_1
 • 07 Matematica pt clasa I part II  02
  STOC EPUIZAT