Circulatie rutiera … pentru cei mici

23.00 lei

Salut! Sunt PitiClic SENIOR, agentul de circulatie. Eu dirijez circulatia aici, pe strada.

Poti ajunge în siguranta, oriunde doresti, daca respecti regulile de circulatie pe care le poti învata la „A.B.C.-ul circulatiei”.

Doar 2 rămase în stoc

Cantitate:

Descriere

Pe strada, la tot pasul, vei întalni o multime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercarile prin care vei trece la „Sotiile lui PitiClic SENIOR”, „Hai la drum” (unde joci rolul de pieton) sau „Urcate-n autobuz” (unde vei fi calator).

Când vrei sa te joci, alege „Locurile de joaca” special amenajate ca sa te feresti de accidente. Ajutor vei gasi, la nevoie, în „Dictionarul de circulatie”

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizata pe strada, întelegerea necesitatii respectarii semnelor de circulatie si a rolului politistului în dirijrea circulatiei pe strada; obisnuirea copiilor sa se deplaseze pe un spatiu limitat – trotuarul si sa respecte traseele de acces.

Se bazeaza pe învatarea prin descoperire si joc.

Copiii investigheaza, descopera, prelucreaza informatii despre o tema de real interes pentru ei.

Constituie un material foarte bogat în:

  • jocuri didactice (multimedia, interactive)
  • informatii utile (in format multimedia)

A.B.C. -ul CIRCULATIEI

Bine ai venit la Scoala de Circulatie!

Ori de câte ori vrei sa mergi la gradinita, la scoala, la bunici, la prieteni trebuie sa respecti regulile de circulatie.

În oras sunt strazi si trotuare. Trotuarele sunt asezate de-o parte si de alta a strazii si pe ele circula pietonii, adica persoanele care se deplaseaza pe jos.

SOTIILE LUI PitiClic SENIOR

Cauta jumatatea lipsa a fiecarui indicator, întregeste-l si vei afla ce semnifica el!

HAI LA DRUM !

PitiClic si CLICPitica vor sa ajunga la gradinta, la bunica, la teatru, în parc.

Trebuie sa circule cu mare atentie, respectând regulile de circulatie. Va castiga cel care va ajunge primul la destinatie.

CALATORIM CU AUTOBUZUL

PitiClic vrea sa calatoreasca cu autobuzul. Ajuta-l sa-si construiasca autobuzul, raspunzând corect la întrebari.

LOCURI DE JOACA

Agentul PitiClic SENIOR a surprins cu camera de filmat copiii jucându-se. Priveste cu atentie fotografiile si aseaza pe filmul verde fotografiile în care copiii se joaca în locuri permise, iar pe filmul rosu pe cele în care copiii se joaca în locuri nepermise.

DICTIONARUL CIRCULATIEI

În dictionarul circulatiei vei gasi tot ce te intereseaza! Vei învata lucruri noi despre circulatie. Cuvintele sunt ilustrate si asezate în ordine alfabetica.

Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei raspunde corect la toate întrebarile din chestionar, vei obtine permisul de bun pieton.

Copiii au ocazia sa invete despre siguranta rutiera, acum si prin intermediul programului „PitiClic – educatie rutiera pentru cei mici”. Programul este disponibil atat pentru calculatoare (PC si Mac), cat si pentru tablete si smartphon-uri (iOS si Android).

Programul, ajuns la versiunea a 2-a, initiat si realizat de Infomedia Pro in parteneriat cu Ministerul Educatiei si cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada de Politie Rutiera, a fost lansat impreuna cu OPEL Romania, un partener de nadejde in sustinerea educatiei rutiere.

CD-ul „Circulatie rutiera…pentru cei mici!” este un produs original marca Infomedia Pro, program educativ ce se bazeaza pe invatare prin descoperire si joc.

Oboiectivele programului:

  • dezvoltarea unor deprinderi de comportament civilizat pe strada;
  • intelegerea necesitatti respectarii semnelor de circulatie;
  • intelegerea rolului politistului in dirijrea circulatiei pe strada;
  • respectarea traseelor de acces si deplasarea pe trotuare;

Toate prin joc si voie buna, cu o serie de jocuri multimedia interactive!

Impreuna cu nazdravanul PitiClic, cei mici vor invata A.B.C -ul CIRCULATIEI, vor pleca LA DRUM, vor calatori cu AUTOBUZUL, vor testa toate minunatiile LOCURILOR DE JOACA (vor vedea unde e permis is unde nu e permis sa se joace), iar daca in final vor invata toate lucrurile noi din DICTIONARUL CIRCULATIEI, istetimea le va fi rasplatita cu un PERMIS DE BUN PIETON pe care il pot obtine in urma sustinerii unui miniexamen!

Spor la joaca educativa!

Regulile de circulatie pe strada sunt esentiale pentru protejarea copilului impotriva accidentelor, atat de frecvente in ultima perioada la noi in tara. De cand copilul va pasi pentru prima oara singur pe strada va fi nevoit sa infrunte o multime de reguli de trafic. De la invatarea culorilor semaforului, a semnelor de circulatie necesare pentru trecerea strazii si pana la traversarea acesteia numai pe zebra, copilul trebuie invatat sa se descurce in trafic.

Invatati-l regulile elementare de mers si de comportament pe strada de cand este mic!

Invatati-l semnele de circulatie elementare pentru traversat strada!

Invatati-l si cu ajutorul programului „PitiClic – Circulatie rutiera… pentru cei mici”! Puneti-i la dispozitie un joc minunat cu ajutorul caruia va invata singur!

 

Informații suplimentare

Greutate0.150 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.