Inelul Radosza

79.00 lei

Golește

Cantitate:

GTIN: Cod produs: RAD Categorii: , Etichetă:

Descriere

Distracţie, Învăţare, Cunoştinţe utile
Inelul Radosza, este un grup de joc educativ 3D, pentru copii in vârstă de 5-10 ani, cu scopul de dezvoltare a capacităţii de viziune spaţială. Oricare variantă de inel, este util pentru dezvoltarea capacităţii de gândire, a concentrării,combinaţiei şi a memoriei, abilităţilor de motorii fine,capacităţii de concentrare şi a combinaţiei.

Se poate folosi la orele de citire, scriere, de matematică, (astfel orele devin cu mult mai intersante,distractive), la concursuri şcolare, este ajutător acasă la rezolvarea temelor de casă.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie descrierile celor trei inele Radosza- Inelul de grădiniţă, Inelul de scris, si Inelul de matematicăFolosirea inelului de către copii se efectuează doar după cunoaşterea folosirii corecte a inelelor de către dumneavoastră. Exerciţiile se pot efectua eficient doar in urma cunoaşterii elementelor (culori,forme,fructe,etc…) de către copii. Dragi parinţi , pedagogi!

[spiderpowa-pdf src=”https://materialedidactice.ro/wp-content/uploads/2016/01/Inelul-Radosza.pdf”]Inelul Radosza

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
Inelul de

scris – limba romana, gradinita, matematica, scris – limba engleza, MAJUSCULE – LIMBA ENGLEZA, scris – limba germana, MAJUSCULE – LIMBA GERMANA, scris – limba maghiara, MAJUSCULE – LIMBA MAGHIARA, scris – limba slovaca, TEST

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.