GeoFantasy – Cea mai usoara metoda de a invata Geometria!

120.00 lei 90.00 lei

Cantitate:

Descriere

Cunoașterea geometriei, esențială pentru a excela ca adult…

Copiii care înțeleg matematica vor face fața mai ușor problemelor la maturitate și vor putea ocupa funcții importante. Înțelegând geometria, copilul învață să își creeze o anumită schema de gândire, să își stabilească obiective, să încerce diverse ipoteze, să facă legături, să gândească strategii ca să ajungă la o concluzie. Cunoașterea geometriei este esențială pentru a excela în multe domenii tehnice astfel că învățarea ei din copilărie este cea mai înțeleaptă decizie pentru părinți și profesori.

Învățăm geometria prin joc!

Jocul GeoFantasy contine tuburi rigide colorate, tubulețe elastice pentru legături și cercuri, cu ajutorul carora copilul poate sa construiască figuri geometrice în plan si in spatiu: triunghi, poligoane, piramida, con, tetraedru, cub, paralelipiped, spirala lui Arhimede versiunea in spatiu etc. Calcularea lungimii elementelor în triunghiurile dreptunghice se face prin simplă adunare sau scădere folosind teorema lui Pitagora. Atuurile și unicitatea jocului constă în modul de realizare a legăturilor, în alegerea lungimilor tuburilor acestea fiind cele din spirala lui Arhimede: √1, √2, √3. Tuburile care face parte din unitățile de bază au aceeași culoare cu multiplii lor.

Jocul este adresat copiilor de peste 8 ani.

Alege să te joci inteligent!

Cu GeoFantasy copilul va înțelege geometria prin joc, va învăța să gândească logic, va înțelege formele din jurul lui, își va exersa mintea, își va dezvolta creativitatea și imaginația. GeoFantasy este o alegere inteligentă pentru părinți și profesori. Prin intermediul acestui joc, cei mici vor descoperi și vor învăța geometria distrându-se. Copilul nu se va simți constrâns, va învăța într-o atmosferă de joc, în care se va simți bine.

Hai să vedem ce putem crea împreună…

Cu GeoFantasy construiți rapid și ușor o serie de figuri geometrice 2D și 3D.

[spiderpowa-pdf src=”https://materialedidactice.ro/wp-content/uploads/2015/04/geofantasy-manual.pdf”]geofantasy-manual

Informații suplimentare

Greutate0.455 kg
 1. Anonim (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Super utile

 2. Anonim (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Este foarte util. Raport calitate -pret foarte bun.

 3. Anonim (proprietar verificat)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Foarte util

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.