Energie eoliana

267.00 lei

Cantitate:

GTIN: 394383931 Cod produs: DV7324 Categorie: Etichetă:

Descriere

Turbine generatoare de electricitate: construiţi generatoare eoliene pentru a vă alimenta vehiculele electrice şi a vă încărca acumulatorii! Vântul învârte turbina, care acţionează un generator ce vă încarcă acumulatorii de tip AA (neincluşi în kit). Apoi puteţi folosi aceşti acumulatori, încărcaţi eolian, pentru a vă alimenta maşinile electrice pe care le-aţi construit. Cele şase modele includ un planor, o maşină cu pânze, o maşină cu reacţie, un tractor, o maşină de curse şi un triciclu.
Acest set include două tipuri de pale pentru turbină şi o cutie de viteze cu trei trepte pentru a putea face diverse experimente. Puteţi ajusta unghiul şi numărul palelor pentru a folosi la maxim puterea vântului, pentru a face LED-ul să lumineze mai tare şi pentru a încărca bateriile pe cât de repede posibil. Exploraţi această uimitoare sursă de energie regenerabilă şi stocaţi electricitatea produsă pentru a o folosi în scopuri practice.
Manualul inclus în acest kit ilustrează pas cu pas modul de asamblare a două mori de vânt şi şase modele de vehicule, prezentând diverse experimente.
Cele 133 de piese cuprinse în set sunt compatibile cu toate celelalte piese din kiturile seriei.

  1. Bilnicu Nicoleta (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Copiii au fost foarte încântați de produs. Este un produs de calitate foarte util pentru activitatea didactica. Multumim pentru promptitudine si pentru calitatea deosebit de buna a materialelor pe care le comercializati.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.