Energie eoliana

267.00 lei

Cantitate:

GTIN: 394383931 SKU: DV7324 Categorie: Etichetă:

Descriere

Turbine generatoare de electricitate: construiţi generatoare eoliene pentru a vă alimenta vehiculele electrice şi a vă încărca acumulatorii! Vântul învârte turbina, care acţionează un generator ce vă încarcă acumulatorii de tip AA (neincluşi în kit). Apoi puteţi folosi aceşti acumulatori, încărcaţi eolian, pentru a vă alimenta maşinile electrice pe care le-aţi construit. Cele şase modele includ un planor, o maşină cu pânze, o maşină cu reacţie, un tractor, o maşină de curse şi un triciclu.
Acest set include două tipuri de pale pentru turbină şi o cutie de viteze cu trei trepte pentru a putea face diverse experimente. Puteţi ajusta unghiul şi numărul palelor pentru a folosi la maxim puterea vântului, pentru a face LED-ul să lumineze mai tare şi pentru a încărca bateriile pe cât de repede posibil. Exploraţi această uimitoare sursă de energie regenerabilă şi stocaţi electricitatea produsă pentru a o folosi în scopuri practice.
Manualul inclus în acest kit ilustrează pas cu pas modul de asamblare a două mori de vânt şi şase modele de vehicule, prezentând diverse experimente.
Cele 133 de piese cuprinse în set sunt compatibile cu toate celelalte piese din kiturile seriei.

1 recenzie pentru Energie eoliana

5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
  1. Bilnicu Nicoleta (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Copiii au fost foarte încântați de produs. Este un produs de calitate foarte util pentru activitatea didactica. Multumim pentru promptitudine si pentru calitatea deosebit de buna a materialelor pe care le comercializati.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *