Masina cu pila de combustie H-Racer

1,005.00 lei

Cantitate:

Cod produs: FCJJ-18 Categorie:

Descriere

Cea mai mica masina pe hidrogen din lume!

Este propulsat cu hidrogen, un combustibil 100% ecologic. Dar cum detaliile conteaza, trebuie spus ca H-Racer masoara doar…16 centimetri lungime si poate parcurge doar 100 de metri cu un rezervor plin. Este vorba de H-Racer, dezvoltat de Horizon. Vorbim, asadar, de o miniatura originala chiar prin modul de propulsie. Cu ajutorul unui gadget care utilizeaza energia solara pentru a extrage hidrogenul din apa, este posibila reumplerea rezervorului cu o sursa de energie 100% “verde”. Aceasta ii permite minimodelului sa parcurga in linie dreapta cateva zeci de metri.

Aceasta nu este o masinuta de jucarie oarecare, ea venind cu propria-i minifabrica de combustibil ce foloseste apa si puterea solara, prin intermediul unei celule solare, pentru a separa hidrogenul si a-l transfera in masinuta.

Masinuta este atat de mica incat incape in palma, masurand 16 cm X 11cm. Aparent, este cea mai mica jucarie pe baza de hidrogen din lume. Masinuta nu este nici pe departe periculoasa, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca la un moment dat copilul dumneavoastra ar putea arunca in aer terenul de joaca, dimensiunile mici ale rezervorului de hidrogen si constructia acesteia facand din ea o masinuta inofensiva, dar distractiva. Iar asamblarea acesteia nu este foarte complicata sau periculoasa, nefiind nevoie de pistol de lipit sau de ceva infricosator pentru a aduna jucaria laolalta.

[spiderpowa-pdf src=”http://www.spectrum-scientifics.com/v/vspfiles/pdf/FCJJ-18_H_Racer_Assembly_Guide_in_English.pdf”]

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.