Glob geografic pamantesc iluminat Marco Polo

180.00 lei

Cantitate:

SKU: MARCO_POLO Categorie:

Descriere

-diametru 25 cm
-harta politica
-cartografie in limba romana
-iluminat
-lupa mobila pe meridian
-inaltime 36 cm
-cablu 150 cm
-intalneste standardele CE

Glob geografic MarcoPolo cu diametrul de 25 cm. Globul are cartografia in limba romana. Oceanele reprezentate in culori cu efect antic. Cartografie politica actuala. Fiecare tara este identificata printr-o culoare diferita fata de tarile vecine.

Globul este iluminat prin lumina electrica si urmeaza masurile de securitate impuse de Uniuna Europeana.Cablul are o lungime de 150 cm.

Are o baza durabila si un meridian auriu. De asemenea include si o lupa cu suport din plastic care poate fi atasat pe arcul meridian al globului.

Acest produs este unul dintre globurile noastre cele mai populare. Aceste globuri indestructibile cu o excelenta relatie pret/calitate sunt printre globurile noastre de succes.  Potrivit in diverse situatii el poate fi consultat pentru a invata geografie intr-un mod placut, poate da un plus de fascinatie camerei unui copil sau poate constitui un punct de interes intr-un birou.

Informații suplimentare

Greutate1 kg
  1. Tudor Mihai (proprietar verificat)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Suportul de rotire e dintr-un plastic destul de nerezistent, știu asta pentru ca am mai avut un glob pe același suport. Lupa nu ajuta prea mult. In rest, placut ca aspect, să vedem si cat o ține

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.