Gazeta Matematica – Editie Electronica

390.00 lei 300.00 lei

Gazeta Matematică – Ediţie Electronică cuprinde colecţia integrală a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895-2010.

Acest produs educațional este un kit downloadabil, pe care îl veți putea descărca foarte ușor! Produsul nu este un CD!

Cantitate:

Cod produs: SOFTMAT1 Categorie:

Descriere

Gazeta Matematica – Editie Electronica, un produs de exceptie care contine întreaga colectie a Gazetei Matematice seria B din perioada 1895-2005, 60 000 de pagini ce cuprind peste 90 000 de probleme si articole matematice(echivalentul a peste 300 de culegeri de matematica).

Pentru prima oara în România a fost reunit întregul material din prestigiosul patrimoniu publicat timp de 111 ani in Gazeta Matematica. Va recomandam aceasta colectie unica în lume ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui pasionat de matematica, a oricarei institutii de învatamânt si nu în ultimul rând a celor care pornesc la drum în descoperirea acestui domeniu fascinant.

Astfel, pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 90.000 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Odată cu achizitionarea acestui produs, INTUITEXT oferă posibilitatea de actualizare a conţinutului, prin descarcarea GRATUITA a versiunii electronice a numerelor publicate de revista Gazeta Matematică. Aceste actualizări vor fi disponibile pe site şi vor cuprinde numerele din anii anteriori. Frecvenţa de publicare a acestor actualizări este următoarea: la sfârşitul anului curent va fi disponibilă actualizarea cuprinzând numerele Gazetei din anul precedent şi aşa mai departe.

Pe site-ul dedicat Gazetei Matematice, http://gazetamatematica.net/,  găsiţi pagina actualizare conţinut, de unde se pot descărca actualizările disponibile. Acestea sunt gratuite. Pentru a putea vizualiza conţinutul este însă necesară versiunea completă a produsului. Aceste actualizări nu aduc modificări funcţionale aplicaţiei.

Informații suplimentare

Greutate0.15 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.