Ghid pregatire-evaluare Matematica EN

40.00 lei 26.00 lei

Cantitate:

Cod produs: SOFTMAT3002 Categorie:

Descriere

Ghidul de pregatire „Matematica EN” (EN – Examene Naţionale) reprezinta un simulator de examen, avand la baza cele 100 teste publicate online de Ministerul Educatiei in anul 2007, pentru pregatirea Testarii Nationale la matematica.

Lucrarea este INTERACTIVA. Aceasta calitate este data de „simulatorul” incorporat care ofera elevului utilizator conditii similare cu cele in care se va desfasura examenul real. Astfel, elevul va putea rezolva fiecare test intr-un timp determinat, iar dupa terminarea rezolvarii, va primi nota meritata si isi va putea corecta greselile consultand intreaga lista de solutii, rezolvari si explicatii teoretice, prezentate in detaliu, pentru fiecare test in parte. Totodata, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia ofera elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregatire si sansele in sustinerea examenului real.

Rezolvarile celor 100 teste sunt realizate de Editura SIGMA, printr-un prestigios colectiv de cadre didactice.

Oferind solutiile si rezolvarile complete ale problemelor, „Matematica EN” reprezinta nu numai un instrument de exersare, ci si un eficient mijloc de invatare.

Informații suplimentare

Greutate0.15 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.