Sa fim punctuali

129.00 lei

Cantitate:

GTIN: ED3387 Cod produs: DV20817 Categorii: ,

Descriere

Toţi jucătorii trebuie să aducă în clasă toţi copiii din lume înainte ca clopoţelul să sune.

Reguli pentru joc:

1. Lipiţi abţibildurile cu cei cinci copii din lume şi cu clopoţelul pe zar. Lipiţi celelalte două abţibilduri cu clopoţelul pe ecare parte a căsuţei roşii.

2. Aşezaţi planşa cu faţa în sus pe masă şi aşezaţi cele 20 de cărţi cu copiii din lume lângă planşă, cu faţa în jos. Puneţi căsuţa cu clopoţelul în prima casetă de pe planşă.
3. Daţi pe rând cu zarul: (Memorie) – Dacă zarul indică unul din copiii din lume, jucătorul trebuie să găsească perechea copilului respectiv printre cărţile aşezate cu faţa în jos. Dacă ghiceşte, poate să pună perechea în clasă; dacă nu, cartea se aşază la loc, cu faţa în jos (încurajaţi toţi jucătorii să coopereze la găsirea perechii). Dacă zarul indică clopoţelul, căsuţa cu clopoţel se mută cu o căsuţă înainte.

4. Rezultate posibile: – Câştigă toţi jucătorii: atunci când toţi copiii din lume ajung în clasă înainte ca clopoţelul să ajungă la linia de niş. – Pierd toţi jucătorii: atunci când clopoţelul ajunge la linia de niş înainte ca toţi copiii să  ajuns în clasă.

Informații suplimentare

Greutate0.5 kg

Nu există încă comentarii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.