Cum comand online

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa: 

Cauta produsul dorit Poti cauta un produs direct in campul special de cautare, sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite. 

Verifica-ti comanda Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturiaici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a trimite comanda faceti click pe „La finalizare comanda„. Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea „COMENZI RECENTE”. Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea „ADRESA DE FACTURARE” . Completarea rubricilor marcate * este obligatorie!

Pentru a putea folosi site-ul materialedidactice.ro  este necesar sa aveti activate cookie-urile si Javascript in browser-ul dumneavoastra. Cititi cu atentie termenii si conditiile, acceptarea acestora prin bifare este indispensabila trimiterii comenzii. Confirmarea primirii comenzii Dvs. se face automat. 

Modalitati plata: Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra la Didact Forum SRL:

  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Didact Forum S.R.L.
  • Plata ramburs. Chitanta va fi emisa de catre curierul rapid.